En elCurriculum podrás crear tu Currículum Vítae en forma de Currículum Web y acceder a nuestras Ofertas de Empleo...

× Oferta Caducada Esta oferta de empleo ya ha caducado, utiliza nuestro buscador para encontrar ofertas más actuales.

Ejecutivo Financiero/jefe De Equipo

Publicada hace más de 6 meses

Datos Generales

ContratoFreelance / autonomo
JornadaJornada Completa
SalarioDe 10.000€ a 30.000€ Bruto/anual
LocalizaciónBarcelona (Barcelona)
SectorComercial
SubsectorComercial

Descripción de la Oferta

CAP D’EQUIP/ AXECUTIU FINANCER
• Descripció
Som persones reals, com tu, compromeses amb els nostres clients per oferir-los les milllors solucions d'estalvi i inversió. Nationale-Nerderlanden ofereix aquestes solucions a més de mig milió de clients a tota Espanya amb un equip professional de 500 empleats i 1.500 agents exclusius. Pertany al Grup NN, un dels grups financers més solvents i actius del mercat internacional.
El Grup NN és una companyia aseguradora i de gestió d'actius que opera a més de 18 països amb forta presència a Europa i el Japó. Amb més de 12.000 empleats, el Grup NN, ofereix serveis de jubilació, assegurances, inversions i banca minorista per a petites i mitjanes empreses, clients corporatius i institucionals. Opera mitjançant assessors, brokers, bancs i serveis directes.
• Tenim una manera diferent de treballar:
- Som molt bons. Els millors oferint assessorament i planificació financera personalitzada.
- La teva oficina a la teva tauleta: l'última tecnología perquè tinguis més mobilitat i independencia (quan t'hem dit que som moderns i innovadors no era un blablablá).
- Entorn dinàmic i motivador. Som un equip que t'ajudarà quan ho necessitis.
Quin será el teu dia a dia?
- Tu organitzes i disposes del teu temps, hauràs de posar tota la teva creativitat per buscar nous ninxols de mercat i generar negoci per la companyia.
- Trobar sempre un buit per concertar entrevistes personals amb els clients.
- Ser proactiu i estudiar les seves necessitats perquè quan et reuneixis amb ells els presentis la millor planificaió financera.
- Cuidar-los que sentin que després de la venda també estàs aquí i que t'importen. El que tota la vida s'ha dit fidelitzar.
- I per descomptat, formar-te constantment per ser un millor professional.
• Què t'oferim?
1. Som l'única companyia amb al qual podràs obenir l'homologació d'una universitat de prestigi (Universitat Politècnica de Valencia).
2. Formar part d'un equip unit que t'ajudarà quan ho necessitis. Disposaràs d'un exclusiu procès de preparació e-learning, tutorial i presencial indispensable per al teu desenvolupament professional.
3. Aprenentatge i ús del procés de venda més avançat i desenvolupat tecnològicament dins del sector, amb el que tindràs l'oficina a la tauleta.
4. Pla de carrera: projecció professional contínua i programada de desenvolupament professionalitzat.
5. Ingressos atractius i altament competitius. Tu decideixes quant vols guanyar en funció del teu esforç i dels teus objectius assolibles.
6. Dedicació flexible. Tu t'organitzes.
7. Es agraden els incentius (viatges, viatges i viatges).
• Requisits
Estudis mínims: ESO o equivalent.
Experiència mínima: no requerida.
Requisits dessijats: Coneixament i experiència en vendes i atenció al client. Busquem proactivitat amb altes dots comunicatives, amb capacitat de treball en equip i orientació al client i a la venda.

Compartela

Ofertas de Empleo y Trabajo en España

¡Regístrate GRATIS!
Regístrate